סדנאות בשר בצפון לקרניבורים שבנינו

חגיגות בשר מטורפות באתר סדנה לי. מגוון של סדנאות מעשיות וחוויתיות של בשר, בירה והרבה הנאה וכיף.
בסדנאות בשר ובירה שלנו נלמד על סוגי נתחים שונים, איך מטפלים בבשר בצורה מקצועית, שיטות לעישון נכון ומקצועי וכמובן ארוחת מלכים גדושה ב-בשר טעים ואיכותי.
הסדנאות מתקיימות בקבוצות או בזוגות.

לקרניבורים אמיתיים: סדנת בשר אמריקאית

דירוג:
5/5

המטבח האמריקאי עבר שינויים מטורפים על מנת להתאים עצמו לאוכלוסיות המרובות שהיא מכילה. אלמנט אחד שלא השתנה ומתאים לכל מטבחי העולם הינו הבשר. אמריקאים ידועים באהבתם הגדולה לבשר, כל סוגי הבשר, בכל שיטות הבישול, החל מהמבורגר עסיס ופשוט ועד בשר מעושן ונתחים כבדים ורציניים. סדנת הבשרים של השף שגיא שטיינפלד הינה סדנה פרונטלית שבה נלמד על כל סוגי הבשרים הקיימים. נפרק אותם ונלמד על כל חלקי הבקר, נשתמש בסכינים טובות ומקצועיות, נתבלן בתבלינים המתאימים לבשר, וכמובן ארוחת בשרים טעימה ועסיסית בסיום הסדנה, בליויי סלטים טריים ומשקאות מרעננים.

סדנת צליית בשרים - רזי הברביקיו עם דן ודנה

דירוג:
5/5

סדנת בשרים מעשית, מטורפת וטעימה במיוחד שבה תלמדו להכין בשרים טעימים ועסיסיים בבית. הסדנה מועברת על ידי מלך הגריל, דן הולנדר, שילמד אתכם את סודות הצלייה והגריל, תכירו סוגי בשר שונים, תשמעו על שיטות בישול/צלייה מקצועיים, טכניקות חדשות, תיבולים שונים ותוספות טעימות. בסיום הסדנה, נשב לארוחת בשרים טעימה ומטריפה שיכלול 500 גרם בשר לכל משתתף,סוגים שונים של יינות, סלטים טריים, שתייה חמה וקרה וכמובן חוברת הדרכה לעבודה עצמית בבית.

המבורגרים של "תותחים" - חגיגת בשרים עסיסיים

דירוג:
0/5

סדנת המבורגרים מעשית, חווייתית וטעימה במיוחד מבית היוצר של השף קונדיטור, ערן דה-בר, במתחם קולינריה פסטורלי ונעים בכפר חסידים הקסום. בסדנה של ערן תלמדו את סודות הצלייה, התיבול וחיתוך עד לתוצאה מושלמת של המבורגר מושחת וטעים. המבורגר איכותי ומשובח מכינים מנתחים איכותיים מאוד, במידת עשייה מושלמת כדי להנות מביס בלתי נשכח. אורך הסדנה היא כ 3.5 שעות, במהלכה נכין מספר סוגים המבורגרים, סלטים, לחמניות טריות וכמובן, יין שילווה אותנו לאורך כל הסדנה. בסיום הסדנה, תהנו מאורחת המבורגרים מושחתת ומשובחת במיוחד.

סדנת עישון בשרים ומעדנים בליווי ארוחה "כיד המלך"

דירוג:
0/5

סדנת עישון בשרים מעשית וטעימה, בנוף פסטורלי וקסום של הגליל. הסדנה מועברת על ידי גיל יעקובי, מסעדן ומומחה בעישון בשרים בסגנון דרום אמריקה, שם הוא למד ועסק בתחום שנים רבות. גיל עוסק היום בסדנאות מעשיות בעישון בשרים במעשנת מקצועית שהביא במיוחד מארה"ב. במהלך הסדנה, המשתתפים יקבלו הדרכה והסבר לגבי סוגי הנתחים השונים, דרכי עישון שונים ומגוונים, תבלינים ורטבים שיוסיפו טעם של עוד לבשרים, זמני עישון, סוגי פחמים ועוד השפעות. בסיום הסדנה, תהייה ארוחת בשרים כ"יד המלך", מלא בכל טוב, יינות, משקאות קרים אחרים, פוקצות טעימות וכמובן קינוח מפנק.

דילוג לתוכן